Vuokrausehdot

Vuokrausehdot

Tilaus vahvistetaan sähköpostilla. Siihen asti tarjous on voimassa välimyyntivarauksin eli tuotetta myydään aktiivisesti kaikille halukkaille. On kuitenkin huomattava, että suullinenkin vahvistus on molempia osapuolia sitova. Jos kaksi asiakasta on vahvistanut saman tilauksen samalle päivälle, on tilaukseen etuoikeutettu se taho, joka on toimittanut kirjallisen vahvistuksen aiemmin. On huomattava, että ajankohta lasketaan siitä hetkestä, jolloin Kuljetus ja kunnostuspalvelut Myntti on saanut vahvistuksen haltuunsa eikä lähetyshetkestä. Näin ollen tilaus on aina syytä vahvistaa myös kirjallisesti epäselvyyksien välttämiseksi.

Maksuliikenne tapahtuu seuraavasti:
1.erä varauksen yhteydessä 30%

2.erä vuokratavaraa palautettaessa tilaisuuden jälkeen
(Viimeisessä erässä huomioidaan jo etukäteen suorittamanne maksut)
Laskutusta varten tarvitsemme yhtiönne y-tunnuksen / yksityishenkilön henkilötunnuksen.

HUOM! Kuljetus- ja kunnostuspalvelut Myntti ei vastaa tilaajalle mahdollisesti syntyvästä vahingosta, mikäli vuokraussuhdetta ei tarjota maksuepäselvyyksien vuoksi.
Tämän vuoksi mahdolliset muutokset maksuaikatauluihin on sovittava hyvissä ajoin ennen tilausta.
Viivästyneistä suorituksista perimme viivästyskorkoa 11% ja jokaisesta lähetetystä maksuhuomautuksesta veloitamme 20 €

Vuokraajan tulee palauttaa vuokrakalusto vuokra-ajan päättyessä puhdistettuna ja muutoin samassa kunnossa kuin se oli vuokralle luovutettaessa. Mahdollisista puhdistuksista veloitamme 40 € (sis. alv) / alkava tunti ja minimiveloitus on 40€.

Tilaaja korvaa kalustoon kohdistuneet vahingot vahingoittuneiden osien / tavaroiden uushankintahintaan toimitus- ja käsittelykuluineen.

Mikäli perutte varauksenne, kun vuokra-ajankohdan alkuun on alle 5 päivää, veloitetaan asiakkaalta ennakkomaksu Kuljetus- ja kunnostuspalvelut Myntti kulujen peittämiseksi.
Kaikissa tapauksissa tilaus on peruttava kirjallisesti epäselvyyksien välttämiseksi.